Kad Kahwin

Timeless ChicMint VintageEnduring RomanceEssence of Elegance (SFR-N-2)Lavender ClassyTimeless RomanceGastby ChicSongket Elegance (FS)Ivory DelightGold Trim EleganceDamask Charm (VS)Essence of Elegance (VS)Infinity EleganceOcean of LoveDSCN9986DSCN9536bZalaila2712561183

 

Kad Jemputan Kahwin: Satu Elemen Penting Untuk Membuat Hari Istimewa Anda Sukar Dilupakan

Hari yang paling penting dalam kehidupan pasangan ialah di hari perkahwinan mereka. Walaupun perempuan adalah orang lebih teruja, namun lelaki tidak jauh di ketinggalan dalam membuat hari ini penuh bermakna.

Apakah yang dimaksudkan dengan kebahagiaan dan kegembiraan jika tidak dikongsi bersama? Berita perkahwinan disampaikan seperti khabar angin sahaja. Jemputan perkahwinan adalah sangat penting. Ia mencerminkan diri anda dan bagaimana anda mahu untuk menyampaikan peristiwa yang paling gembira dalam hidup anda kepada semua orang.

Biarpun di tempat terkenal, bunga-bunga yang cantik, pakaian yang menawan atau muzik yang mempersonakan, akan tetapi penyampaian kad jemputan kahwin menjadi pilihan utama sekali. Ya. Kad yang biasa adalah gambaran berani pertama yang mewujudkan keajaiban hipnosis. Ianya sama ada boleh meninggalkan tetamu jemputan tertarik dengan kegembiraan atau hanya gembira dan tidak berminat.

Fikirkan perkahwinan terakhir anda hadiri, adakah anda ingat di mana tempatnya atau apakah yang begitu istimewa tentangnya? Jika ya maka mesti jemputan tersebut amat menyenangkan dan menarik. Jika jawapannya tidak maka tanggapan pertama gagal untuk anda menghargainya.

Malaysia terkenal dengan majlis perkahwinan yang mewah dan amalan istimewa mereka. Kita tahu bagaimana penduduk di sini sukakan majlis perkahwinan. Kami juga sukakannya dan jadi bawakan anda kuasa untuk memukau dan menarik minat semua orang dengan pelbagai jenis kad kahwin untuk dipilih.

Jika anda ingin membuat perkahwinan anda diingati sepanjang hayat oleh saudara-mara anda, maka anda patut mulakannya dengan kami. Kami akan membantu anda memilih kad jemputan perkahwinan yang sempurna yang menggoda serta cantik untuk melihat. Kepelbagaian reka bentuk, warna dan bentuk akan menjadi pembantu anda. Setiap satu daripada projek kami boleh diubahsuai dan ditukar sehingga kepada butiran yang terakhir.

Anda adalah tuan kepada reka bentuk anda dan membuatkannya supaya ia bergema dengan nama dan kehendak anda. Ini adalah peluang di mana anda mempunyai tongkat sihir untuk mencipta. Serahkan adat kad jemputan kahwin dengan kertas kapas moden, reka bentuk yang dipotong oleh laser dan tekstur putih yang elegan. Anda boleh tambahkan dua kali ganda ketebalan atau lebih sedikit untuk merasai kesannya.

Beberapa Idea Tentang Kad Jemputan Perkahwinan Malaysia:

  • Dicap – Buatkan kad kahwin anda seperti elit dan diraja dengan setem campuran emas, perak atau tembaga. Tulis dalam fon atau huruf yang anda mahu dan warnai mereka dengan seperti yang anda gambarkan.
  • Penekanan Huruf – Tambahkan kepada kad jemputan kahwin tersebut dengan pandangan yang sangat berseni. Penekanan huruf yang terbaik merupakan cetakan yang bersinar yang tiada bandingannya. Ianya sesuai untuk acara-acara yang mempunyai tema klasik atau kenduri di luar.
  • Pemotongan-Laser – Ianya dibuat untuk memukau. Reka bentuk pemotongan-laser merupakan kedudukan yang lebih tinggi kerana mereka mengeluarkan rasa yang agung kepada kad jemputan perkahwinan dan menjadikan perkahwinan tersebut bergaya dan ranggi.
  • Penekanan-bulu – Alternatif yang mampu dimiliki dengan keputusan yang sama.

Semua cetakan berada di rahmat dan fon anda, reka bentuk dan perubahan warna adalah dialu-alukan. Gaya, tema dan rasa kad jemputan Malaysia adalah factor-faktor yang kami cadangkan anda untuk berfikir tentangnya. Tema Vintage adalah untuk pasangan yang matang manakala seni dan reka bentuk moden boleh dipilih dengan minda berseni dan burung merak serta reka bentuk bulu adalah untuk yang sangat bergaya.

Secara keseluruhannya, reka bentuk dapat dihasilkan mengikut kepada perkara kesukaan anda, tidak suka, hobi dan semangat. Ianya seolah-olah kami menyediakan kanvas kosong untuk anda untuk melukis di atasnya.

Perkhidmatan setiap jam kami menyediakan anda perhatian yang diperlukan selama tujuh hari seminggu.

Pengekalan kualiti dan penciptaan produk yang unik adalah apa yang memisahkan kami daripada yang lainnya. Penggunaan sampel kit perkahwinan adalah insentif tambahan.

Kaedah kami yang mengagumkan dan kerajinan kakitangan kami berada di sini untuk memuaskan hati anda.

Kami menginginkan kelulusan anda kerana kami mengambil berat akan hari istimewa anda. Pengwujudan sebuah karya yang mampu dimiliki adalah apa yang kami lakukan.

Biarlah kami beri perkahwinan anda permulaan yang sempurna.